Les Anxovetes ja no només duem a terme les cantades d’havaneres estivals sinó que ara, a més, us presentem un nou espectacle, (d)ones, més íntim i recollit, de caràcter genuïnament mediterrani, compost majoritàriament per temes propis creats i cantats en clau de dona.

 

En aquest nou treball, hem pres el gènere tradicional de l’havanera com a punt de partida per anar molt més enllà, i fins i tot allunyar-nos-en, oferint un espectacle que reforça, revisa i amplia el repertori de cançons marineres i combina cançons pròpies i inèdites amb cançons populars, totes elles lligades amb un fil conductor que explica històries del mar amb veu de dona.

 

Amb influències que beuen del pop, el rock, el bolero, el joropo i, per suposat, de l’havanera, (d)ones compta amb arranjaments que parteixen dels sabors de casa nostra però que s’obren a les essències de diferents racons del món. A més, en aquesta ocasió comptem amb un nou component: el percussionista Jaume Catà, que hi posa la base rítmica amb un gran ventall d’instruments, així com amb el director escènic Pablo Paz, qui ha dut a terme tota la direcció artística i l’escenografia.

Les Anxovetes, Dones, Joan Díaz

Cal destacar també que (d)ones no només és un espectacle en directe, sinó que també s’ha materialitzat en un disc compost per les deu cançons pròpies que els diferents membres del grup hem creat. El disc s’ha enregistrat als Estudis MusicLan d’Avinyonet de Puigventós sota l’assessorament musical del productor i compositor Joan Díaz, i es troba dins la col·lecció d’ADEP especialitzada en world music i música tradicional i sota el segell de Seed Music Artistic Services.


Marta Pérez – veus aguda i mitja, composició musical
Montse Ferrermoner – veus aguda i mitja, composició musical
Tona Gafarot – veu greu, composició musical
Salva Gallego – guitarra, composició musical
Xavier Pasqual – contrabaix, composició musical
Jaume Catà – percussions
Xevi Salvatella – tècnic de so
Pep Arumí – tècnic de llums
Pablo Paz – director d’escena
Joan Díaz – producció musical

There are no upcoming events at this time.
Les Anxovetes, Dones, formació