Fa fred, tot és fosc. Ens abraça una quietud estranya, callada, expectant. Tot resta immòbil. Reposen els cants. Ressona el silenci dins el nostre parany. Però de sobte un tro estrèpit trenca el so del neguit. La nit es fa dia i per fi fugim de l’oblit. I la llum del sol ens banya, i un mar d’oli ho fa també; un mar daurat que ens ofegava les brànquies, inertes tot aquest temps. I de cop et veiem la cara. I ens observes des d’allà dalt; amb fam, amb afany i amb ànsia, amb delit i salivant. Ho sabem, ho sabem: no ens tindràs cap pietat. Aquí ens tens, en cos i ànima; també ens tens en fresc i en sal. D’ones venim i aquí hem acabat. Aquí dins. En llauna. I, qui sap? Potser també al plat.

Enregistrat als Estudis 44.1 d’Aiguaviva l’octubre del 2019, el nostre quart disc reprèn la dinàmica del primer i el segon, però aquesta vegada amb onze cançons en lloc de deu com ho havíem fet fins ara. A En llauna s’hi poden trobar havaneres clàssiques, un valset mariner, una rumba havanera, un cant patriòtic i fins i tot un xotis.

Per obtenir els nostres discs en format físic, omple el formulari que trobaràs en aquest enllaç: En llauna disc físic.

També el pots comprar o escoltar online en diferents plataformes digitals. Aquí et deixem els enllaços dels nostres àlbums a les principals plataformes de streaming:

Spotify
Apple Music
Amazon Music
Youtube