Dones la vida i d’ones sadolles la set d’unes dones que amb l’aigua es desfan. Aigua dones a dones d’aigua. Aire fresc en entranyes de sal. Degotes notes; de notes, gotes; que canten i esgoten amb crits tots els mals. Dones que albiren mots que refilen cants que il·luminen la vida i la mar.

Enregistrat als estudis MusicLan d’Avinyonet de Puigventós, aquest tercer disc trenca amb la dinàmica dels dos primers i presenta diverses novetats tant en termes de format com de repertori, i és que (d)ones es compon en la seva totalitat per deu cançons que els mateixos membres del grup hem creat.

Prenent l’havanera com a base, però allunyant-se’n una mica, aquest tercer treball es va vestir de les sonoritats més creatives, personals i característiques del grup. (d)ones compta, a més, amb un nou component: el percussionista Jaume Catà, que hi va posar la base rítmica amb un gran ventall d’instruments. Cal destacar també que aquest disc es va crear sota l’assessorament musical del productor i compositor Joan Díaz.

Cançons:

  1. Fem un passeig (lletra i música de Montse Ferrermoner)
  2. Gessamí florit (lletra i música de Tona Gafarot)
  3. Cànon a la mar (lletra i música de Montse Ferrermoner)
  4. El viatge (lletra i música de Marta Pérez)
  5. De anchoas quedan tres (lletra i música de Salva Gallego)
  6. La mare del mar (lletra i música de Tona Gafarot)
  7. Cala Prona (lletra de Xavier Pasqual i Prats i música de Les Anxovetes)
  8. Acordió (lletra i música de Marta Pérez)
  9. En su mirar (lletra i música de Salva Gallego)
  10. Plora l'aigua (lletra i música de Marta Pérez)

Disc (d)ones, Les Anxovetes

Per obtenir els nostres discs en format físic, omple el formulari que trobaràs en aquest enllaç: (d)ones disc físic.

També el pots comprar o escoltar online en diferents plataformes digitals. Aquí et deixem els enllaços dels nostres àlbums a les principals plataformes de streaming:

Spotify
Apple Music
Amazon Music
Youtube